Kopen Chalets met kavels park Brabantse Weelde

Compleet opgeleverde chalets

Op het schitterend aangelegde park, met veel groen en verschillende vijverpartijen, is plaats voor de aanleg van 200 recreatiechalets van 75 m2, deze worden momenteel aangeboden in verschillende varianten en prijsstellingen. Voorts is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleinere variant. In de bouw van de eerste fase zijn er reeds een 50 tal recreatiechalets geplaatst, waarvan er nog enkele worden verkocht tegen hoge kortingen, compleet ingericht (tegen meerprijs) en met een fraai aangelegde tuin.

Bungalow aan het water

Op ons park kunt u een prachtig recreatiechalet/recreatiebungalow kopen aan het water, tevens bestaat er de mogelijkheid om op de nog vrije kavels een eigen indeling te laten maken van uw recreatiechalet of recreatiebungalow die erop geplaatst zal worden.

De zeer compleet opgeleverde recreatiechalets/recreatiebungalows worden eventueel naar eigen wens gebouwd op eigen grond! U heeft de keuze mogelijkheid om een kavel te kiezen die variëren tussen de 300 m2 en zelfs 700 m2 groot, zowel landelijk als aan het water gelegen. Hierbij is een keuze mogelijk om het recreatiechalet of recreatiebungalow geheel naar eigen wens samen te stellen wat betreft de indeling als zowel de kleurstellingen van binnen en buiten. De te plaatsen recreatiebungalow/recreatiechalet wordt dan ook geheel naar uw eigen wens gebouwd en samengesteld. ( maatwerk) Wij werken samen met het gerenommeerde bedrijf Unichalet te Duitsland waar wij onze recreatiewoningen laten bouwen. Wij zullen samen met u een bestek laten maken van uw nieuwe recreatiewoning/recreatiechalet. In de uitgebreide toonzaal maakt u uw keuze uit de verschillende varianten en kleurstellingen, samenstelling keuken, apparatuur, tegelwerk, deuren en wandpanelen.

Financiering

Succes Parken werkt nauw samen met een aantal banken en financiële instellingen. Deze banken en financiële instellingen kunnen voor u een aantrekkelijk hypotheek of financieringsarrangement samenstellen, voor de aankoop van een chalet of bungalow op een prachtig perceel op de Brabantse Weelde te Molenschot.

Het afsluiten van een hypotheek op een recreatieobject Brabantse Weelde is mogelijk wanneer dit object geplaatst is op koopgrond. Staat het betreffende object geplaatst op huurgrond, dan heeft u de mogelijkheid financiering te verkrijgen in vorm van een aantrekkelijke persoonlijke lening.

Nadat uw financieringsaanvraag voor uw recreatie woning of chalet is beoordeeld, doen de financiële instellingen u een offerte toekomen. Na ontvangst van uw akkoordverklaring kan de rest van het traject in werking worden gezet voor de verdere afwerking en aankoop van uw recreatie woning of chalet.

Naast het adviseren van een hypotheek kunnen zij u ook van dienst zijn bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen tegen een voordelig tarief.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de financiering van uw aankoop? Neem dan telefonisch contact op met een van onze verkopers op Brabantse Weelde.

Recreatiemakelaar: H. Maasmans
T: +31 (0)6 51 10 07 74
E: h.maasmans@succesparken.nl